GDJ - logo

Ruokaa rakkaudella

Ranskalainen keittiö eli la cuisine française tunnetaan monipuolisesta, laadukkaasta valikoimastaan ja syöminen sekä juominen ovatkin Ranskassa tärkeä osa kansallista kulttuuria sekä päivittäistä iloa. Myös viinin ja ruoan yhdistäminen sopusointuisasti kuuluu olennaisena osana maan ruokailunautintoa. Ranskalaisen ruoan valmistustaito on vaikuttanut merkittävästi moniin länsimaiden ruokakulttuureihin ja sen perusteita käytetään lähes kaikissa näiden maiden keittotaidon koulukunnissa.

Ranskalaisen keittiön perusasioita ovat laadukkaat tuotteet ja tuoreet raaka-aineet, joissa suositaan erityisesti paikallisia vaihtoehtoja. Hävikin määrää pyritään vähentämään käyttämällä kaikki raaka-aineet mahdollisimman tarkkaan. Näihin ajatuksiin myös meidän yrityksemme pyrkii ja kuten Ranskassa, myös meillä on tarjolla niin perinteisiä ruoka-annoksia, rennompaa bistroruokaa kuin hulppeita gourmet –aterioitakin, ihania jälkiruokia unohtamatta.

  • Etusivulle