GDJ - logo
Group Picture

Yrityksemme tarina

Kolme työntekoa, ruokaa, viinejä ja Ranskaa rakastavaa sekä niistä nauttivaa sukulaissielua päättivät yhdessä perustaa yrityksen. Jokaisella oli jotain omaa osaamista, mutta yhdessä he tiesivät saavansa aikaiseksi jotain vielä parempaa. Pohdinnat saivat arvoisensa päätöksen ja yrityksemme perustamissopimus allekirjoitettiin Vapun päivänä 1.5.2017.

Yrityksemme nimeksi valittiin Oy GDJ Ltd, koska toimimme ja palvelemme asiakkaitamme myös ulkomailla.

Gemme de Joie on markkinointinimemme ja se tarkoittaa suomeksi ilon jalokiveä. Markkinointinimemme ilmentää yrityksemme pyrkimystä vaalia toiminnassaan laadukkuutta ja yhdessä ilon kautta tekemistä.

Toimialanamme on ruoka- ja viinikulttuurin edistäminen ja siihen liittyvä palvelutuotanto, myynti sekä mainos- ja markkinointipalvelut yrityksille ja yhdistyksille, sinuakaan unohtamatta.

Toimitusjohtajamme Tapio Stenroos on innokas kokkailija ja ruoanlaitosta sekä makusinfonioista kiinnostunut persoona. Hän on aiemmin työskennellyt veturinkuljettajana, mutta nyt hän on siirtynyt ohjailemaan yritystämme ja valmistui toiveidensa mukaisesti kokiksi keväällä 2019.

Myyntipäällikkönä toimii Paula Stenroos, joka on aiemmin työskennellyt matkatoimistossa toimistopäällikkönä ja ryhmämatkamyyjänä, nyttemmin liikennesektorilla toimistosihteerinä.

Paulan hoidossa ovat yrityksemme myynti, markkinointi ja talous.

Pia Stenroos on yrityksemme art director. Pia taitaa valokuvauksen, visuaalisen ja graafisen suunnittelun sekä tietysti markkinoinnin kokonaisratkaisut - suunnittelusta itse käytännön toteutukseen. Pialla on vuosien kokemus kirjapainoalalta, mainostoimistosta sekä tällä hetkellä myös Pohjoismaiden suurimmasta pakkausreprosta. Asiakaskontaktoinnit ja tekninen tuki ovat myös hänen laaja-alaisessa työnhallinnassaan vahvasti läsnä.

Leipominen on aina ollut Pian sydäntä lähellä. Pia aloitti leipomoalan monimuoto-opinnot Porin WinNovassa lokakuussa 2020 tavoitteenaan valmistua kondiittorikisälliksi.

Yhdessä tehden, asiakasta kuunnellen, uusia elämyksiä ja muisteltavaa toteuttaen
- Gemme de Joie

GDJ